Kom-In-Beweging-Challenge’ terugblik (deel 1)

Nog maar een paar weken geleden, aan het begin van deze mooie zomer schreef ik een blog. Een blog waar ik mijn passie voor de juiste persoon op de juiste (werk)plek helemaal kwijt kon. En zelfs een heuse ‘Kom-In-Beweging-Challenge’ in het leven riep. Op dat moment dacht ik dat het super tof zou zijn als ik ook maar één persoon kon helpen een stapje dichter naar zijn droombaan te zetten. Niet wetende dat ik dat voor veel meer mensen zou gaan doen en zelfs nog volop bezig ben op dit moment van schrijven! Bizar!

Met de spreekwoordelijke billen bloot…

Wat ik het meest bijzonder vond en vind aan deze challenge, is dat alle personen die ik van tips&tricks heb voorzien zich echt kwetsbaar durfden op te stellen. Echt met de spreekwoordelijke billen bloot gingen. De tijd namen om na te denken over wat ze nu eigenlijk (diep in het hart) zouden willen en dat ook met mij durfden te delen. En ook nog eens echt open stonden voor al(!) mijn feedback.

Ik heb geweldige CV’s, motivatiebrieven en LinkedIn profielen voorbij zien komen. Het resultaat is fantastisch! Ik heb ultiem lieve reacties ontvangen, maar veel belangrijker… Alle ‘KIBC-personen‘ hebben ook écht iets gedaan met mijn tips&tricks en zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan met hun CV en LinkedIn profiel. Er zijn zelfs al eerste blogs geschreven naar aanleiding van mijn challenge! Hoe tof is dat?

Yes dames en heren, ik heb genoten van de ‘andere kant’

Oftewel; ik ben een dankbaar mens. Want hoewel ik het mega tof vind om voor opdrachtgevers (en dus werkgevers) te werken en de juiste personen te werven, heb ik ook echt genoten van de ‘andere kant‘. Ja dames en heren, dat lezen jullie goed! 😉 Veranderen van baan, de juiste keuze maken in een vakgebied, precies de goede stap zetten met alle risico’s van dien… Het is een ontzettend intensief én emotioneel proces. En dat is voor mij als recruiter een hele mooie realitycheck kan ik je zeggen. Iets dat er voor heeft gezorgd dat ik nóg meer een relatie ga opbouwen met mijn kandidaten.

En verder? Verder heb ik besloten zeker niet te stoppen met de ‘Kom-In-Beweging-Challenge‘ en hopelijk nog veel meer

Schermafbeelding 2019-09-03 om 14.24.38mensen kan inspireren om niet te blijven zitten terwijl ze eigenlijk diep in het hart iets anders zouden willen doen. Juist uit die comfortzone te stappen en kansen te pakken! Dus… Ken of ben jij iemand die precies aan deze omschrijving voldoet? Iemand waarvan je denkt ‘JA! Zoveel potentie, maar…‘? Stuur me een mailtje via sietske.hoogendoorn@4crecruitmentmarketing.com en ik ga helpen dat eerste stapje te zetten. Want je weet het: “Mondays are just mini newyears“! Tot snel? 

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s