De ‘kom-in-beweging-challenge’

Ja ja, ik weet het. We worden tegenwoordig platgegooid met termen als challenge, uitdaging en alles wat daar ook op lijkt. En daar worden we af en toe (ik net zo goed als jij) best een beetje moe van. Maar… Niet wegklikken nu. Niet doen!

Je bent er nog hè? 😉 YES! Ga je me dan in ieder geval even uit laten schrijven? Zodat ik kan uitleggen wat ik wil doen?

Ben jij voor 200% gelukkig met je huidige werkplek?

Mijn vorige blog ging over de zomertijd AKA komkommertijd voor recruiters. Althans, 4C-Recruitment_profielfotosiets-WITdat dat in ieder geval een veel gehoorde kreet is. En in die vorige blog riep ik jou (of je vriend, vrouw, buurman, nicht, etcetera) op om in beweging te komen. Om geen genoegen te nemen met je huidige werkplek vanwege het vaste contract, opgroeiende kinderen of welke reden je dan ook voor jezelf hebt verzonnen om niet uit je comfort-zone te hoeven stappen. Oh nee wacht, niet geïrriteerd raken nu hè? Dat is natuurlijk niet mijn bedoeling. Ik zeg namelijk niet dat die redenen niet terecht zijn. Het enige wat ik aan je wil vragen of je ook echt voor 200% gelukkig bent met je huidige werkplek. Of dat in ieder geval te onderzoeken.

 

Gisteren was een feestdag, want 4C Recruitment bestond twee jaar. Twee jaar van vallen, opstaan en weer doorgaan. Maar vooral van genieten. Genieten van gave opdrachtgevers met nog leukere (en heus ook heel lastige…) vacatures. Genieten van bijzondere gesprekken met sollicitanten. Maar vooral van de kick als mijn missie geslaagd was en opdrachtgever en kandidaat dolgelukkig met elkaar waren. En dat, lieve jij, gun ik jou ook.

Kom in beweging!

En dat is precies de reden dat ik de ‘kom in beweging-challenge’ wil uitroepen voor de zomervakantie. Als je je misschien een ieniemini klein beetje aangesproken voelt door deze en mijn vorige blog is dat al genoeg. Dan is het tijd om bij jezelf op onderzoek uit te gaan of je nog wel helemaal op je plek zit. En vooral tijd om op onderzoek te gaan naar dat wat je wél zou willen. Zonder je daarbij te laten leiden door een vast contract, onzekerheid of je het wel kan, en zo nog duizend-en-één redenen. Ik wil je daar graag bij helpen. Immers, het maken van een geweldige match tussen werkgever en werknemer is precies dat wat mij gelukkig maakt. Nu vraag je je misschien af hoe ik je daarbij ga helpen? Komtie:

  • Wanneer heb jij voor het laatst een CV gemaakt? Of nog beter… Wanneer heb je die voor het laatst laten checken door iemand anders? Joehoe, ik wil jouw CV graag checken en je van feedback voorzien om er een écht visitekaartje van te maken. Dat wil je toch?
  • Heb je een LinkedIn profiel, maar ‘doe je er eigenlijk niet zoveel’ mee? Ook daar wil ik graag eens naar kijken en je van handige tips voorzien om (nog) beter vindbaar te zijn voor toekomstige werkgevers!
  • Heb je al voor ogen op welke (soort) baan je wil solliciteren, maar vind je het moeilijk om een echte goede, onderscheidende sollicitatiebrief te schrijven? Count me in!
  • Of weet je misschien nog helemaal niet zo goed wat je wil, behalve dan dat je wel echt in beweging wilt komen? Dan sparren we toch gewoon even samen over jouw eventuele vervolgstap? Een bel-afspraak is zó ingepland en kost je heus niet veel tijd.

En nu hóór ik je denken… Leuk Siets, maar what’s in it for you? Nou, dat is het leukste! Namelijk helemaal niks. 4C Recruitment bestaat twee jaar en dat betekent dat ik graag wil trakteren door mijn passie te laten zien; iedereen het werkgeluk bezorgen dat ik zelf elke dag ervaar.

Dus. Durf jij mee te doen met de ‘kom in beweging-challenge’? Stuur me een berichtje, app me via 06-11585765 of mail me op sietske.hoogendoorn@4crecruitmentmarketing.com . Ik kijk er enorm naar uit! Tot snel?

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s