Fotodagboek: new adventures!

Soms voelen dingen vanaf het eerste moment al goed. Zo ging ik in gesprek met een vrijwilligersmanager van het Rode Kruis en hadden we meteen een klik! En hoppa; sinds vorige week ben ik gestart als Recruitment Consultant bij het Rode Kruis. Een gave opdracht met veel uitdaging waar ik meteen als een malle aan begonnen ben. En verder… Ontvoerd door mijn lief naar het Amsterdam Wine Festival (hemels voor een wijnliefhebber als ik), geborreld met oud-collega’s van Tempo-Team en zelfs gesport! Kijk je mee naar mijn afgelopen weken in foto’s?

IMG_2169
Yes! Akkoord op de offerte! Max en nichtjes gaan meteen in stijl! 😉

IMG_2173
Beroepsdeformatie: meteen foto’s maken…
IMG_2177
Rode Kruis zuster-kapje voor Max!
IMG_2192
Het is een echte Indian Summer! Genieten in de zon met Kater Sam
IMG_2224
Note to self: GAAN!
IMG_2239
Ontvoerd door mijn lief naar het Amsterdam Wine Festival: genieten!
IMG_2243
Fantastische paëlla gegeten!
IMG_2289
Rat(or cat?)race in de ochtend; Iza trekt zich er NIKS van aan! 😉
IMG_2292
Gestart bij het Rode Kruis aan een nieuw avontuur!
IMG_2263
In het kader van practice what you preach: mijn eigen contentkalender ook gemaakt!
IMG_2271
Gezelligheid in Eindhoven met mijn oude Tempo-Team Toppers! ❤
IMG_2312
Goed gesprek met Max levert een super post op LinkedIn op!
IMG_2326
En dan moet er ook nog gesport worden… De after-face durf ik niet te publiceren! 😉

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s